Pravno obvestilo

Podjetje  Jan – Ge d.o.o.  spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje k njeni ohranitvi in zaščiti.  Jan – Ge d.o.o. objavlja Pravno obvestilo z namenom informirati vas o načinih in možnostih zbiranja podatkov o vas in njihovi uporabi. Splošna struktura naše strani je takšna, da z običajno uporabo ne potrebuje dodatne identifikacije ali razkrivanja kakršnihkoli osebnih podatkov. Pravno obvestilo je berljivo in dostopno na naših spletnih straneh, povezava pa se nahaja v nogi vsake strani subjekta Jan – Ge d.o.o.

Strani, ki jih pokriva Pravno obvestilo

To Pravno obvestilo pokriva spletno mesto www.bozicnejelke.com

Kako uporabljamo osebne podatke

Podjetje bo osebne podatke kupcev uporabilo izključno za potrebe dostave izdelkov. Po preteku dveh mesecev od dneva naročila bodo vsi podatki o naročilu izbrisani iz sistema spletne trgovine 

Podatki, zbrani na naši stani ne bodo, v kakršnikoli obliki, posredovani tretjim osebam. Za vsako morebitno posredovanje podatkov tretji osebi bo zahtevana vaša odobritev.

Cookies/Piškotki

Kot večina strani na spletu tudi naša pri svojem delovanju uporablja cookie oz. piškotke. Piškotek je datoteka z informacijo o vašem obisku na naši spletni strani. Na vaš računalnik se ob obisku spletne strani namesti piškotek, ki po eni strani poskrbi za enostavnost in hitrost, vendar pa po drugi strani predstavlja tudi poseg v zasebnost.

V vsakem piškotku so osnovni podatki o vašem obisku spletne strani. Vsebina piškotka se shrani na vašem računalniku v posebni mapi. Z dostopom do datoteke dobimo podrobnejše informacije o obiskani spletni strani, datumu, uri obiska, itd. Vsi ti podatki so shranjeni tudi pri upravljavcu spletne strani, ki ste jo obiskali. Piškotke lahko z določenimi nastavitvami izbrišemo, izključimo oziroma jih pogojno uporabljamo.

Avtorske pravice / Copyright

Jan –Ge d.o.o.  (če ni drugače navedeno) ima v lasti pravice na intelektualno lastnino, ki jo najdete na strani www.bozicnejelke.com bodisi v HMTL datotekah, tekstovnem materialu, slikah, avdio/video posnetkih in ostali vsebini na strani.

Jan –Ge d.o.o.  vam dovoljuje uporabo (prikaz na vašem računalniku, tiskanje, prenos datotek, predvajanja zvočnih in video posnetkov, itd...) objavljene vsebine le v nekomercialne ali izobraževalne namene, kjer pa morate ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah.

Pridržki

Jan –Ge d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost, celovitost ali primernost podatkov, objavljenih na strani www.bozicnejelke.com.

Jan –Ge d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti v povezavi z škodo nastalo z obiskom strani, za morebitne viruse, ki bi se prenesli k uporabnikom s te spletne strani.

Jan –Ge d.o.o. ni odgovoren za občasno nedelovanje spletne strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe le-teh.

Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

V nobenem primeru ni mogoče podjetja Jan – Ge d.o.o. , smatrati za odgovorno za kakršnokoli neposredno, posredno, slučajno in  nenamerno škodo, ki je nastala z uporabo informacij in podatkov najdenih na strani www.bozicnejelke.com

Spremembe vsebine »Pravnega obvestila«

Občasno bomo spremenili vsebino strani »Pravno obvestilo«, zato vam priporočamo, da si to sekcijo večkrat ogledate in se seznanite z aktualno vsebino in s tem preprečite morebitne težave, nastale z uporabo našega spletnega mesta in vsebine na njej.