Splošni pogoji

Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob oddaji naročila. Fizična oseba je izključno tisti uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti.

Kupec ob oddaji naročila potrjuje, da sprejema splošne pogoje poslovanja objavljene na tej strani.

JAN-GE d.o.o. in kupec medsebojne obveznosti urejajo s temi splošnimi pogoji in Zakonom o varstvu potrošnikov.

Osebna izkaznica

Naziv: JAN – GE trgovina in inženiring d.o.o.
Skrajšan naziv: JAN – GE d.o.o. 
Sedež:  Jama
Naslov: Jama 51, 4211 Mavčiče  
E-pošta: jan-ge@siol.net             
Telefon: +386 4 250 53 74
Identifikacijska št. za DDV: SI68964510
Matična številka: 1660764000
Davčna številka: 68964510
SRG: 2010/42339, Okrožno sodišče Kranj

Osnovni kapital: 8.763  € Peter Zavrl
Unicredit Bank d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 2900 0005 1436 726

 

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z določili Splošne uredbe o varstvu podatkov EU GDPR ( EU ) 2016/679. Pri svojem delu, glede izvajanja določil omenjene odredbe, spoštuje Priporočila Trgovinske zbornice Slovenije za skladnost s predpisi s področja varstva osebnih podatkov za trgovinski sektor, izdana februarja 2020.

Vsi podatki, pridobljeni prek spletne strani: bozicnejelke.com, bodo uporabljeni izključno za opravljanje osnovne dejavnosti podjetja. Podjetje podatke ( ime in priimek, naslov dostave, e-mail in telefonsko številko ) hrani izključno za potrebe dostave pošiljke. Podjetje navedenih podatkov ne bo uporabilo za namene oglaševanja in pošiljanja e-novic. Podjetje ne bo razkrivalo osebnih podatkov kupca tretjim osebam, razen v primerih, ko Splošna uredba o varstvu podatkov to izrecno predpisuje in v primerih, ko je to potrebno za izvedbo dostave s strani zunanjega izvajalca dostave. Vsi podatki o kupcih so v podjetju varovani in dostopni le tistim zaposlenim, ki te podatke, zaradi narave svojega dela, nujno potrebujejo. Po preteku dveh mesecev od dneva naročila, bodo vsi podatki o vašem naročilu izbrisani iz sistema naše spletne trgovine. Vsi zaposleni v podjetju in pogodbeni partnerji za dostavo in računalniške programe, so seznanjeni in spoštujejo politiko varovanja osebnih podatkov v podjetju.

 

Plačilne metode

1. Plačilo po povzetju, paket PPN – poštnino plača naslovnik po ceniku GLS d.o.o., Cesta v Prod 84, 1000 Ljubljana. Pri plačilu s kartico znaša strošek provizije 1,43 % od vrednosti paketa.

Ob prevzemu mora biti kupec, ne glede na vrednost naročila, osebno prisoten. Ponudnik izda račun na trajnem mediju (papir), ki je dokaz za reklamacijo.

2. Pay Pal

Plačilo s PayPal–om izvedete po zaključku naročila, ko vas preusmerimo na spletno stran Pay Pal, kjer vpišete elektronski naslov (E-mail) in geslo (PayPal password) ter se prijavite (Log In) v svoj PayPal račun. Tu preverite podatke naročila in potrdite plačilo naročila (Pay Now). Po potrdilu plačila dobite takoj tudi informacijo, če je bilo plačilo uspešno izvedeno in s tem je postopek plačila zaključen.

Plačilne kartice

Plačila s kreditnimi karticami Mastercard, American Express in Visa se izvajajo preko PayPal-a. Po zaključku naročila vas  preusmerimo na spletno stran PayPal, kjer izberete možnost plačila s kreditno ali debetno kartico (Pay with my credit or debit card), kjer se vam odpre obrazec za vnos podatkov o kartici in vaših podatkov.

Vnos podatkov:

1. Izberete državo (Country),

2. Vnesete podatke o kreditni oz. debetni kartici:

- številka kartice (Card number),
- datum veljavnosti – mesec / leto (Expiration date – mm / yy),
- CSC številka (CSC) – Pri karticah Mastercard in Visa to trimestna koda, ki se nahaja na zadnji strani kartice zraven polja za podpis. Pri kartici American Express pa je koda štirimestna in se nahaja na sprednji strani kartice.

3. Vnesete vaše podatke:

- Ime (First name),
- Priimek (Last name),
- Naslov (Address line)
- Mesto (City)
- Država (State / Province / Region)
- Poštna številka (Postal code)
- Telefonska številka (Telephone)
- Elektronski naslov (Email)

4. Preglej in nadaljuj (Review and Continue)

5. Še enkrat preverite vnesene podatke o kartici in vaše podatke

6. Potrdi plačilo (Pay Now)

7. Na naslednji strani vam je ponujena možnost kreiranja PayPal računa. V primeru, da samo želite dokončati plačilo izberite »Ne, hvala« (No, Thanks) in prikazalo se bo obvestilo da je postopek plačila uspešno zaključen.

 

Cene v spletni trgovini

Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.  Pridržujemo si pravico do sprememb cen, če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenim načinom plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru ali v primeru, da se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo kupcu ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

Veljavnost akcijske ponudbe

Roki veljavnosti akcije, ki se med sabo lahko razlikujejo, bodo navedeni ob akcijski ponudbi.

 

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od dobave blaga podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe, in sicer na kontaktni e-naslov jan-ge@siol.net. Potrošnik mora nato blago vrniti podjetju v 30 dneh po pisnem sporočilu, pri čemer sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Stroške vračila blaga krije kupec. Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v roku 30 dni od prejetja sporočila o odstopu od pogodbe.

Kupec mora blago vrniti na naslov:

JAN – GE d.o.o.
Jama 51
4211 Mavčiče

 

Dobavni rok

Dostava jelk poteka le ob delovnih dnevih. Če je izdelek na zalogi, je dobavni rok največ dva delovna dneva od prejetja elektronskega obvestila na vaš e-poštni naslov, da je vaše naročilo odposlano, v nasprotnem primeru pa ustrezno dlje.

 

Varnost

Kupec jamči za točnost in resničnost vseh posredovanih podatkov ter podjetju JAN - GE d.o.o. odgovarja za škodo, nastalo zaradi netočnih oziroma neresničnih podatkov.

 

Komunikacija

Podjetje JAN-GE d.o.o. kupcem ne pošilja obvestil, ki so povezana z marketinškimi aktivnosti podjetja.

 

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, objavljenih na njegovih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko značilnosti izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov na spletnih straneh. V takšnem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

 

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti jan-ge@siol.net ali po klasični pošti na naslov:

JAN – GE d.o.o.
Jama 51
4211 Mavčiče

Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je pritožbo prejel, sporočiti uporabniku oz. kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga ves čas obveščati o poteku postopka. Ponudnik si bo po najboljših močeh prizadeval za sporazumno rešitev morebitnih sporov.