Kaj delamo

Umetne božične jelke - malo drugače

Vrste božičnih jelk, ki jih imamo na zalogi:

  • Žiličasto temna
  • Žiličasta z belimi vršički
  • Klasična z belimi vršički
  • Srebrna

Opis jelk višine od 120 do 250 cm:

Iglice naših umetnih novoletnih jelk so mehke in izdelane ročno, zato so kvalitetnejše kot novoletne jelke narejene na Kitajskem. Kovinsko ogrodje je izdelano tako, da se deli jelk, ki se sestavljajo do končne višine tesno zatikajo eden z drugim in s tem omogočijo, da se jelka ne premika in trdno stoji. PVC nogice se prav tako tesno zatikajo ena v drugo, zato stabilnost jelke omogoča varno okrasitev po vašem okusu. Ob pravilnem shranjevanju umetnih jelk, pri sobni temperaturi, je uporaba jelke možna preko 10 let.

Novoletne jelke GIGANT:

Posebnost v naši ponudbi so jelke GIGANT od višine 320 cm do 1210 cm, ki se lahko postavijo zunaj, na trgih ali znotraj v prostoru. Uporabne so za najrazličnejše priložnosti ,v večjih prostorih kot so dvorane, šole , občine , na različnih prireditvenih prostorih za gostince in hotele, trgovine in nakupovalne centre.

Za nakup jelk večjih dimenzij, se dogovarjamo z vsakim kupcem posebej. Izvršimo tudi montažo in demontažo jelke, če kupec to želi. Dimenzije jelk in cene storitev so razvidne v priloženem ceniku.